Termeni și Condiții Retreat


‌Rezervând Locul la Retreat Acceptați Următoarele

TERMENI GENERALI


Formatul Regasirea Sinelui este construit pentru a te trezi la un adevăr despre tine pe care încă nu l-ai descoperit. Este un mix de înțelepciuni și practici din popoarele vechi din est (India) și din vest (triburile mexicane) legate cu un “fir roșu” de filosofie greacă și psihoterapia contemporană care au fost aduse împreună pentru un efect maxim.

Aceasta experiență NU este creată pentru a înlocui orice altă terapie recomandată de medici. În schimb, are scopul să îmbunătățească și să te susțină în proces. În domeniu vindecării nu exista garanții și există tot atâtea rute către vindecare și sănătate pe cât există și oameni. Sperăm ca materialele Regăsirea Sinelui vă vor inspira și vă vor sprijini în orice cale pe care o veți alege.

Echipa de Traineri și practicile utilizate sunt flexibile și se pot schimba spre îmbunătățirea programului și sarcinii propuse de către aceast

ă experiență - regăsirea sinelui.

PROTEJAREA DATELOR


Informațiile personale pe care ni le furnizați pot fi utilizate în mai multe moduri:

- pentru a vă furniza produse, informații despre seminare și facturi pentru procesarea plăților

- pentru a vă informa despre următoarele evenimentele

- pentru expedierea Newsletters-urilor și a blogurilor

- pentru a vă ține la curent cu materiale gratuite și webinarele online

- pentru a vă oferi acces la grupurile comunității UncageX

- pentru a obține analize statistice

Nu vom dezvălui nici o informație pe care o deținem despre dvs. niciunei companii exterioare în afară de UncageX. Pentru informații suplimentare despre modul în care sunt utilizate informațiile dvs., despre modul în care menținem securitatea informațiilor dvs. și drepturile dvs. de acces la informațiile pe care le deținem, vă rugăm să contactați biroul.

Puteți solicita oricând să fiți eliminați de pe lista de e-mail, scriindu-ne la adresa [email protected] sau apăsând tasta de dezabonare pe care o găsiți în orice mesaj de e-mail.

OPȚIUNI DE PLATĂ


Acceptăm plăți cu card de credit și prin transfer bancar.

TRANSFER BANCAR


Vă rugăm să rețineți că plata prin transfer bancar poate însemna că banca dvs. vă va percepe taxa pentru această tranzacție. Vă rugăm să vă asigurați că orice costuri de tranzacție sunt plătite de dvs. și nu sunt deduse din taxele datorate pentru Retreatul Regăsirea Sinelui.

Vă rugăm să notați NUMELE și PRENUMELE ca referință cu plata și transferați către:

Nume: UncageX

Account number: 64772063

Sort code: 04-00-04

IBAN: GB15 ABBY 6016 1331 9268 19

BIC: MONZGB2L

Vă rugăm sa ne transmiteți confirmarea plății la adresa de e-mail:

[email protected]

PROBLEME DE SĂNĂTATE


Dacă vă încadrați ai unele din următoarele condiții, contactați-ne înainte de a rezerva.

-sarcină

-cancer

-boală psihică (șizofrenie, demență, etc)

-intervenții chirurgicale recente

-probleme cardiace

-probleme de tensiune

- sau alte probleme

În caz că nu sunteți sigur că sunteți eligibil pentru Retreat, sau aveți alte întrebări, contactați-ne la adresa de mail
[email protected]

ACT DE RENUNȚARE (DISCLAIMER)


Aceste site-uri web și / sau produse și / sau ale altor servicii oferite în conținutul acestui site și / sau al altor site-uri web asociate nu sunt destinate în nici un fel să stabilească un diagnostic sau să trateze orice tip de boală sau condiție fizică sau psihologică. Pentru un astfel de diagnostic și tratament vă rugăm să consultați un medic calificat.

Nimic din conținutul de pe acest site web nu este destinat să reprezinte, să sugereze, să mențină sau să pretindă, în mod expres sau implicit și în orice context sau în orice interpretare că „Regasirea Sinelui” sau orice practicant acreditat sau alt reprezentant al Retreat-ului „Regasirea Sinelui” sau orice servicii, lucrări, procese, materiale sau produse furnizate sau prezentate de către un practician acreditat sau alt reprezentant al Retreat-ului „Regasirea Sinelui” implică, cuprinde sau oferă altceva decât un proces de introspecție ghidată și autodescoperire pentru persoane, sau de orice fel de tratament holistic sau mistic sau de altă natură pentru orice tip de afecțiune, boală, stare sau aliviere medicală, psihică, psihologică, psihiatrică sau de altă natură, sau că „Regasirea Sinelui” sau orice alte astfel de servicii, lucrări, procese, materiale sau produse sunt, sau ar putea fi în orice circumstanțe, sau pot deveni un înlocuitor sau alternativă a unui tratament medical calificat sau a unor sfaturi medicale corespunzătoare practicienilor calificați, instruiți și cu experiență.