Termeni și Condiții Weekend-ul Transformational


CONDITII PENTRU PARTICIPARE

WEEKENDUL TRANSFORMATIOAL

TermeniComunicare

În timpul sesiunilor de grup, va vom cere sã vorbiti din propria experientã, folosind cuvântul ",eu", vs. vorba la general cu cuvânte "tu", ,noi" sau "unul". Va vom redirectiona dupã cum este necesar.

- În timpul sesiunilor de grup, nu permitem "conversatia incrucisatã". Toti participantii vor avea spatiul pentru a impartasi fara ca spusele lor sã fie comentate. Întrebarile si consideratile dvs. sunt importante pentru noi si dorim sã ne asiguram cã sunt abordate. Cand nu primiti raspuns la intrebarile dvs. intr-o sesiune, vã încurajam sã gasiti un facilitator in pauza si sa adresati intrebarea.

Sãnãtate, nutritie si somn

- Sanatatea si bunastarea dvs. sunt responsabilitatea dvs. in aceasta experienta. Va rugam sã informati un facilitator cu privire la orice preocupare pe care aveti cu privire la sanatatea si bunastarea dvs., inclusiv somnul, boli sau orice problema alimentara.

- Vã rugam sa respectati spatiul unei alte persoane atunci când vi se solicita si nu intrati in camera altei persoane fara permisiunea acesteia.

- Daca aveti o limitare fizica la participarea in orice parte a programului, discutati cu un facilitator care va lucra cu dvs. pentru a modifica exercitiile si activitatile dupã cum este necesar

- Somnul este important. Va rog sa va odihniți bine pe parcursul acestor zile.


- Va trebui sã aveti energie pentru a trece acest proces de transformare. Credem cã sunt necesare trei mese pe zi. Chiar daca nu vã este foame, retine-ti cã probabil vor fi multe activitati pinã la urmatoarea masa.

- Vã rugam sã beti multa apã. Profitat-ti la maximum de aceste zile.

Profitati la maximum de aceasta experiență

Sã profitati la maximum de zilele acestea este responsabilitatea d-voastrã. Pute-ti ameliora aceasta prin urmatoarele actiuni:

- Cereti ajutor când aveti nevoie de el, respectind totodata orele de pauza a facilitatorilor.


- Fiti sinceri cu privire la experienta si sentimentele voastre interioare.

- Faceti tot posibilul pentru a identifica tiparele personale si rezistenta.

- Asumati-vã responsabilitatea pentru propria participare la activitatile de grup si la sarcinile date.


Sincronizare (timing)

Începem sesiunile la timp si ne asteptam ca toti participantii sã fie la locurile lor, avand grijã sã foloscascã baia si orice alte nevoi personale in timpul pauzelor.

- Daca trebuie sã folositi baia in timpul unei sesiuni, vã rugam sã atrageti atentia unui facilitator si sã anuntati cã acolo vã indreptati. Aveti grijã sã nu deranjati ceea ce se intâmplã in grup.

CONSIMTAMÂNT INFORMAT
Regulamentul european 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal

Legea organica 2/2018 privind protectia datelor cu caracter personal si garantarea drepturilor digitale

1. Identificarea responsabilului:

Va informam cã datele personale pe care ni le furnizati sunt incorporate intr-o baza de date cu date personale al cárei Responsabil este UncageX Ltd cu reg: 12985752 si adresa la 152-160 City Road, Londra, ECIV 2NX, Marea Britanie. Puteti contacta persoana responsabilã, fie prin telefon la numárul +34624677195, fie prin e-mail la [email protected]


2. Responsabil cu protectia datelor:

Nu existã un responsabil cu protectia datelor desemnat


3. Scop

Acceasta este pentru a gestional relatiile comerciale si administrative cu privire la produsele si servicile oferite de companie. Pentru a vã putea oferi servicile in functie de interesele dvs., pentru a vã imbunatati experienta de utilizator. vom pregati un . profil comercial pe baza informatiilor fumizate. Nu se vor lua decizii automatizate pe baza acelui profil.

- Vã vom furniza informatii legate de produsele si servicile oferite de compania noastrã.

- Vã vom trimite prin e-mail si / sau vom posta stirile despre compania noastrã, precum si actualizari la catalogul nostru de produse si servicii.


4. Perioada de conservare:

Odata ce relatia contractualã sau serviciul s-a incheiat, vã vom pastra datele timp de sase ani pentru a respecta obligatiile legale, fiscale si comerciale.


5. Decizii si profilulri automate

Nu se iau decizii automatizate sau nu se creeazã profiluri.


6. Temeiul juridic al tratamentului

Baza legalã a tratamentelor este executarea unui contract comercial, precum si indeplinirea obligatiilor fiscale si comerciale.


7. Destinatarii misiunii

Datele dvs. pot fi transferate catre destinatarii indicati mai jos, din motivele explicate mai jos:

- Furnizorii care au nevoie sã isi acceseze datele pentru furnizarea de servicii pe care UncageX Ltd le-a contractat cu acesti furnizori si cu care UncageX Ltd a semnat contractele de confidentialitate si de tratare a datelor cu caracter personal solicitate si cerute de reglementari pentru a vã proteja confidentialitatea.

- Administratii publice: pentru indeplinirea obligatiilor legale la care UncageX Ltd este supusã pentru activitatea sa.

- Acele cesiuni catre terti care sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor derivate din campaniile, activitatile si initiativele la care participati voluntar.

Dacã in viitor UncageX Ltd efectueazã alte transferuri de date cu caracter personal, acesta vã va informa in timp util.


8. Consimtamântul publicárii fotografiilor si videoclipuriler

Autorizati si vã dati consimtamântul explicit câtre UncageX Ltd pentru publicarea fotografiei sau imaginii si / sau videoclipurilor dvs., pe site-ul web al companiei, inclusiv pe suporturi scrise si electronice si pe canalele social media a companiei si reprezentatilor companiei.


9. Transferuri internationale:

Nu se fac transferuri internationale.


10. Drepturi:

In conformitate cu legislatia actualã, aveti urmatoarele drepturi:

- Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastrá personale.

- Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestuia.

- Dreptul de a solicita limitarea tratamentului dumneavoastrã.

- Dreptul de a se opune tratamentului.

- Dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a vã exercita drepturile, trebuie sã contactati Persoana responsabilã solicitand formularul corespunzator pentru exercitarea dreptului ales. Optional, puteti redirectional partea interesatã catre autoritatea de control competentã pentru a obtine informatii suplimentare despre drepturi.


11. Consintamantul:

a. Îmi dau acordul expres in conformitate cu prevederile acestui document.

b. Declar cã nu am consumat alcool, droguri, sau medicamente psihotrope cu cel putin cu 2 saptamâni inainte de inceperea experienței si cã nu le voi consuma in timpul evenimentului.

DECLARATIE SI ACORD DE CONSIMTAMINT

Vã rugam sã cititi cu atentie urmatoarea declaratie si sã confirmati cã intelegeti si sunteti de acord cu fiecare punct bifand declaratia corespunzatoare.

1. Confirm cã atit raspunsurile cit si alte informatii incluse in formularul / discutia de inscriere pecare le-am trimis pentru a participa la proces (si pe care le-am furnizat verbal la telefon echipei de inscriere la Weekend) au fost adevarate si complete atunci cand au fost date si rãmân adevarate si complet la data prezentei declaratii.

2. Nu am omis nici o informatie relevantã si nu am inclus informatii inselatoare atunci cand am completat formularul de inscriere si inteleg cã este responsabilitatea mea sã anunt UncageX cu privire la orice modificare a circumstantelor mele de acum si inceputul cursului care ar putea avea un impact asupra experientei mele sau a oricárei alte persoane participante.

3. Am citit si am injeles Termenii si conditiile UncageX Ltd din Marea Britanie, inclusiv Regulile de baza ale procesului si sunt de acord cu acestea.

4. Am citit si am injeles Politica de confidentialitate UncageX si politica de protectie a datelor si sunt de acord cu acestea.

CONSIMTAMANT

1. Accept cã Weekend-ul Transformational UncageX este un program educational experiential intens de o saptamanã bazat pe principii umaniste si spirituale care pot sau nu sã ajute la cresterea mea personalã. Înteleg cã facilitatorii procesului UncageX nu trebuie sã fie psihiatri autorizati, psihologi sau psihoterapeuti.

2. Înteleg cã Weekend-ul Transformational UncageX nu reprezintã nicio formã de psihoterapie, terapie sau tratament medical. Inteleg cã UncageX nu inlocuieste nici psihoterapia, nici terapia sau tratamentul medical.

3. Nu am indoieli cu privire la sanãtatea mea mentalã, la stabilitatea emotionalã sau la capacitatea fizica de a participa la Weekend-ul Transformational UncageX. Confirm cã pot participa la Weekend-ul Transformational UncageX sau la lucrarile anterioare asociate acestuia fara riscuri pentru mine sau pentru ceilalti.

4. Accept cã UncageX nu oferá nici o garantie de succes referitor la reclamatii fizice, emotionale sau mentale de participare la curs si nici cu imbunatatirea bunastarii generale. Înjeleg cã acesta este un curs de grup, nu o terapie individualã.

5. Înteleg cã Procesul UncageX este un proces de grup si, prin urmare, este posibil sã aud experientele altor persoane si acest lucru poate fi deranjant pentru mine. Inteleg cã imi asum responsabilitatea de a ma indeparta de orice situatie in care ma simt asa si cã trebuie sã informez imediat un membru al personalului daca mã simt asa sau dacá observ cã altcineva se simte asa.

6. Accept intreaga responsabilitate pentru propria mea participare la Weekend si pentru rezultatele castigate.

7. Înteleg cã Procesul UncageX poate implica contact fizic, cum ar fi imbrätisarea, si daca nu sunt de acord cu acest lucru, ii voi spune unui facilitator cã am obiectii inainte sau in momentul in care are loc contactul.

8. Înteleg cã facilitatorii UncageX intentioneazã sã fie respectuosi si plini de compasiune pentru a ajuta participantii sã treaca peste comportamentele vechi si credinte. Cu toate acestea, sunt constient de faptul cã, in timpul Weekend-ului, pot exista momente cind voi experimenta comportamentul lor ca fiind provocator sau confruntativ. Daca simt o presiune nejustificatã, dincolo de parametrii cursului, voi vorbi cu supervizorul sau ghidul procesului.

9. Aleg voluntar sã particip la Weekend si má simt suficient de informat/a pentru a face aceastà alegere. Daca simt disconfort psihic sau fizic, suferintà emotionalã severa sau efecte adverse in timp ce imi finalizez activitatea inainte de Weekend sau in timpul Weekend-ului, voi informa un membru al echipei UncageX cât mai curand posibil.

10. Inteleg cã sunt liber/a sã parasesc Weekend-ul UncageX in orice moment din orice motiv. Daca simt cã am nevoie de asistentã de la oricine, profesionist sau de altã naturã, îmi asum intreaga responsabilitate pentru parasirea Weekend-ului UncageX si obtinerea acestuia in mod individual.

11. Sunt de acord cã Weekend-ul UncageX, inclusiv sosirea la experienta preinregistrarea este o

experientã privata si personalã pentru fiecare participant. Sunt de acord sã respect confidentialitatea tuturor participantilor, remarcile si actiunile acestora si sunt de acord sã pastrez toate aceste informatii private si confidentiale. De asemenea, sunt de acord sã respect confidentialitatea, identitatea si experienta oricárui participant UncageX din întreaga lume. Accept sa ma abtin de la fotografierea, inregistrarea video si sunet timpul activitatilor si ca acestea nu sunt permise pentru participanti.

12. Sunt de acord ca detaliile mele de contact (asa cum le-am specificat ) sã poata fi difuzate inainte si dupa incheierea Weekend-ului, catre grupul carui apartin creat pe whatssap (acceptarea acestei declaratii specifice nu este o cerintã ca dvs. sã participati la Weekend).

13. Sunt de acord cã orice incalcare grava sau persistentã a Termenilor si Conditiilor
sau comportament care dãuneazã participarii altora, poate duce la excluderea mea imediatã din Weekend, fara rambursare sau despagubire.

14. Sunt de acord cã, daca am facut sau fac declaratii sau reclamatii false sau inexacte, UncageX va fi scutit de orice responsabilitate pentru orice problema conexa.

15. Dacã sunt gravidã sau am o afectiune medicalã preexistentã, confirm cã am furnizat deja companici UncageX ltd o scrisoare de consimtamant de la medicul meu. Am luat sfaturi medicale complete si injeleg riscurile inerente participarii mele la curs.

16. Sunt de acord si confirm Declaratia si Consimtamintele de mai sus si confirm cã am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile

.